HuisSite overzichtContact
Accès adhèrent
NederlandsDanskDeutschEnglish
 
Belgique/Français België/Nederlands
Wie zijn wij?
 - Frankrijk: bakermat van Vins de Pays
 - Wat is Vins de Pays?
 - Het etiket
Tour van Frankrijk van Vins de Pays
 - De Vins de Pays kaart
 - De Vins de Pays per regio
 
   
    
 - De Vins de Pays van 1 druivensoort
 - De Vins de Pays Primeurs
Spijs en wijn
 - Wijn-spijs combinaties
 - Persoverzicht
 - Recepten
Druivensoorten
 - Rood/rosé
 - Wit
Verbaas uw vrienden
 - Test uw kennis
 - Wijnpraat
Links

 

 
 Waarom een Vins de Pays kiezen?


Edito

Met het proeven van de « Vins de Pays » ontmoet je ook even de wijnbouwer : je deelt zijn geschiedenis en zijn passie.Onze « Vins de Pays » hebben ieder hun eigen charme en persoonlijkheid; ze bezorgen u een eenvoudigen en authentik plezier.Wat u keuze ook zal zijn, u bent verzekerd van een mooie ontmoeting.

 Actualiteit
29/06/2006
De Vins de Pays worden zichtbaarder op de Belgische markt!
 

Na de uitstekende resultaten in 2005 blijven de Vins de Pays de France hun zichtbaarheid op de Belgische markt verhogen. Dit jaar zullen de Vins de Pays de France massaal aanwezig zijn in de grootdistributie met verschillende promotieacties bij Carrefour, Cora, en Colruyt.

Het hotelwezen en de restaurants worden zeker niet vergeten dankzij het festival van de Vins de Pays in de horeca. De restaurateurs die vanaf 18 september minstens 3 Vins de Pays aanprijzen, krijgen mooi promotiemateriaal om hun restaurant te versieren en de verkoop te bevorderen. De deelnemende restaurants worden in de schijnwerpers gezet op de drukst bezochte restaurantsite van België: www.resto.be en krijgen media-aandacht.


 
GEEF UW OPINIE
Wat is voor u het belangrijkste criterium om een Vins de Pays aan te kopen?

De prijs
De cépage
Het etiket
De streek

 
Vins de Pays van Frankrijk tafelwijnen Frankrijk Primeur wijnen Frankrijk druivenras Frankrijk wijnstreken Frankrijk Vins de Pays van Frankrijk tafelwijnen Frankrijk Primeur wijnen Frankrijk druivenras Frankrijk wijnstreken Frankrijk